Helder Onafhankelijk!

Helder Onafhankelijk! gaat op volle kracht vooruit!

Persbericht
Den Helder, 1 februari 2022

Helder Onafhankelijk! presenteert met grote trots de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022.
Onze eerste 3 kandidaten hebben de nodige ervaring binnen de gemeenteraad van Den
Helder, en zijn betrokken geweest bij de oprichting van onze politieke vereniging Helder Onafhankelijk!.
Onze lijstrekker is Marc Nihot, met op plaats 2 Rachel Post en nr. 3 Cor Jan de Klein. Daarnaast zijn onze ervaren commissieleden Erwin Dieleman en Raymond Pieters weer vertegenwoordigd op onze kandidatenlijst.

Wij willen met onze partij Helder Onafhankelijk de komende 4 jaar een aantal belangrijke onderwerpen gaan uitvoeren. De raad is de afgelopen 4 jaar te kort geschoten als het gaat om de WMO (Wet maatschappelijke Ondersteuning), wachttijden zijn te lang en de kwaliteit van zorg is afgenomen.

Er mag wat ons betreft geen tweedeling komen in de samenleving door het coronavirus. Iedereen is gelijk, en zal ook zo behandeld moeten worden. Alles wat wij lokaal kunnen doen om de tweedeling te voorkomen, zullen wij uitvoeren.

Zeestad BV/CV, Willemsoord BV en Port of Den Helder NV zijn op afstand gezet van de gemeenteraad. Dit willen wij terug draaien, om de verantwoordelijkheid terug te brengen naar de raad.
Het stadhuis op Willemsoord wordt gestopt, en krijgt een centrale plaats in onze gemeente. De inwoners worden betrokken bij de locatie waar het stadhuis moet komen.

Verder moeten voor alle grote en belangrijke beslissingen, beter geluisterd worden naar de burgers van onze gemeente. Een referendum zou volgens ons het belangrijkste onderdeel moeten worden in de besluitvorming. Het zijn immers de inwoners van Den Helder, Julianadorp en Huisduinen, die bepalen wat er in onze gemeente gebeurd.

Helder Onafhankelijk! is er voor alle inwoners. Ook na de verkiezingen blijven wij bereikbaar door middel van telefoon 087-7844660 , mail info@helder-onafhankelijk.nl, website www.helder-onafhankelijk.nl en terugkerende bijeenkomsten.

Helder Onafhankelijk! wil zich de komende 4 jaar gaan inzetten voor de inwoners van Den Helder, Julianadorp en Huisduinen. Wij maken geen beloften, maar voeren uit wat u als kiezer wil. Kandidatenlijst

  1. Marc Nihot
  2. Rachel Post
  3. Cor Jan de Kleijn
  4. Chris van der Sluijs
  5. Anita Boutee
  6. Raymond Pieters
  7. Yvonne van der Star
  8. Erwin Dielemans