Helder Onafhankelijk!

Wijkcommissies – Vacatures

Denk mee over je eigen buurt!

Denk mee over je eigen buurt!
Helder Onafhankelijk! zoekt kandidaten voor de wijkcommissies.

Onze leden in de wijkcommissie weten wat er gebeurt in de buurt. Zij worden de vertegenwoordigers in de wijk namens Helder Onafhankelijk! Het verkiezingsprogramma van Helder Onafhankelijk! heeft een algemeen deel met punten die onze gehele gemeente aan gaan. Daarnaast komt er in het verkiezingsprogramma ruimte voor de wensen van onze inwoners per wijk. Dit kan over ieder onderwerp gaan. Een speeltuin voor kinderrijke buurten, maar ook over het groenonderhoud, de inrichting van de wijk.

De wijkcommissies bepalen samen met het bestuur, wie hun kandidaten worden op de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. Gemiddeld zullen de wijken 5 kandidaten leveren voor de kieslijst. Zodat iedere wijk goed vertegenwoordigd is op de kieslijst.

Iedereen kan zich aanmelden voor onze wijkcommissies. Jongeren onder de 18 jaar zijn ook welkom. Jongeren onder de 18 kunnen helaas niet geplaats worden op de kieslijst, maar hun mening in de wijk is zeker van belang. Zij kunnen zich wel verkiesbaar stellen voor de Jongeren Advies Raad.

Aanmelden kan via wijkcommissie@helder-onafhankelijk.nl